Kunsthaag voor buiten

Waarom een kunsthaag voor buiten kiezen?

Al onze kunsthagen zijn een perfecte keuze voor het toevoegen van een groene touch aan elke buitenruimte. Of je nu een sfeervolle achtergrond wilt creëren in je tuin, een levendige afscheiding nodig hebt op je terras, of een unieke uitstraling wilt geven aan een commerciële buitenruimte zoals een caféterras, winkelentree of evenementenruimte.

Kunsthaag voor buiten

Voor buitenruimtes zoals tuinen, balkons, terrassen of als schutting bekleding, zijn onze kunsthagen een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing. Ze zijn ontworpen om de uitdagingen van buitenomgevingen te weerstaan en zijn daarom ideaal voor buiten.

De voordelen van kunsthagen voor buiten

Het kiezen voor kunsthagen is een slimme keuze want het brengt veel voordelen met zich mee. Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

  • Realistische uitstraling
  • Diervriendelijk
  • Extra privacy
  • Snel & makkelijke installatie
  • Geluidwerend
  • UV bestendigd
  • Geen onderhoud

Een kunsthaag tegen de schutting of als balkon bekleding

Een kunsthaag tegen de schutting of als bekleding voor je balkon is een uitstekende manier om snel en eenvoudig een groene, levendige sfeer te creëren in je buitenruimte. Een kunsthaag als schutting transformeert een anders misschien saaie of verouderde schutting in een levendige groene muur. Dit niet alleen verbetert de algehele uitstraling van je buitenruimte, maar biedt ook extra privacy. Ook als balkon bekleding bieden kunsthagen een slimme en stijlvolle oplossing om je eigen privé groene oase te creëren, zelfs in een stedelijke omgeving. De kunsthagen zijn licht van gewicht, makkelijk te installeren en vereisen geen water of speciale zorg.

Is een kunsthaag UV bestendig?

Zeker weten. Onze kunsthagen zijn UV bestendig, waardoor ze een ideale keuze zijn voor buitengebruik. Dankzij de hoogwaardige materialen en de UV-beschermende behandeling behouden de kunsthagen hun levendige kleur en realistische uitstraling, zelfs wanneer ze blootgesteld worden aan direct zonlicht. De UV bestendigheid garandeert dat je lang kunt genieten van je groene wand zonder je zorgen te maken over verkleuring of slijtage door de zon.

Ons assortiment kunsthagen voor buiten

Voor jouw buitenruimte bieden wij een groot assortiment kunsthagen aan, waaronder kunst klimop, kunst buxus, en kunst hedera, ideaal voor het aankleden van schuttingen, muren of balkons. Onze kunsthagen zijn ontworpen om elke buitenomgeving een natuurlijke en levendige uitstraling te geven. Bovendien zijn al onze kunsthagen A-kwaliteit, wat zorgt voor langdurige duurzaamheid en weerbestendigheid, en dat alles voor goede prijzen. Ook hebben wij kunsthagen voor binnen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze uitgebreide showtuin!